У одному з райцентрів Черкащини відкрили міні-пекарню та створили власний “бренд”

Восени минулого року з ініціативи голови правління районного споживчого товариства Василя Качура було прийнято рішення відкрити у лисянському маркеті міні-пекарню. Сьогодні – це справжній бренд торговельного закладу, бо ще з шостої години ранку звідси чути запаморочливі аромати свіжої випічки.Про це інформують "Вісті Черкащини".–Усі наші хлібобулочні вироби розкуповуються миттєво, – хваляться пекарі Людмила Присяжнюк та Оксана Атаманюк . – Всі знають, що вони завжди свіжі, виготовлені на професійному  обладнанні, а головне, що ми стараємося вкладати в них своє вміння і частинку душі.Василь Качур, який чи не щодня навідується до міні-пекарні, зазначає.- Наша мета – задоволений покупець. Ми прагнемо його завжди чимось приємним здивувати. Ось і почали пекти кукурудзяний і гречаний хліб, піцу, пельмені, пиріжки за особливим рецептом.